Paris imorgon <3

I morgon åker jag till Paris! Mormor & morfar kommer och hämtar mig ikväll eftersom att jag ska sova över hos dom till fredag. Jag kommer att ta med min lilla kamera och fotografera mycket :) Jag har kollat upp lite om hotellet där vi ska bo och det finns gratis Wi-Fi så jag hoppas att jag har tid så att jag kan blogga ;)
Är det någon som har varit i Paris som kan tipsa om bra matställen/shoppingställen?

weheatit

Nu ska jag jobba lite på någon engelska grej.
Hejdå!

tråkar i arbetslaget

Hejsan allihopa! Just nu sitter jag i arbetslaget och har ganska tråkigt. Vi har slutat och bussen kommer om en timme. Så är det nästan varge dag och stadsbussarna går innan vi slutat... -.-
Jag vet att min updatering är sämst, men jag ska försöka fixa det ;).

Igår hade vi skolfoto istället för engelska och på mitt elevensval (tjejidrott) så tränade vi judo :)
Min förskyldning värkar ha blivit bättre vilket är bra eftersom att jag ska till Paris på fredag.


Jag har fått världens huvudvärk! Jag har haft det jättelänge :( Det känns som om huvudet kommet att sprängas! Är det migrän? Är det någon som vet?

Kramar

Grill dax :D

Hej, just nu håller jag på att fixa lite så att vi kan åka till några kompisar och grilla :). Vi ska ta med Frida dit och det kommer att bli en toppen kväll :). Jag ska försöka övertala pappa så att han kan ta med kameran. Men nu måste jag skynda mig. Hejdå

Sovmorgon

Hej! Idag har jag sovmorgon :) Vi börjar om en timme, men min buss går om en kvart så jag kommer att få vänta på skolan. Eftersom att jag skriver Från min iPod så blir det ingen bild idag :( Nu ska jag gå och fixa det sista innan skolan. Hejdå!

Late update

Hejhej! Just nu sitter jag i arbetslaget och har håltimme, så jag tänkte att jag skulle skriva om mitt sjukhusbesök.
Jag fick gå tio minuter tidigare från SOn. När vi (mamma och jag) kom fram så prataed vi lite om hur det går med korsetten och så. Jag visade mitt största skavsår och så berättade jag att korsetten gnisslade och att den sitter på ryggraden. För att Patrik (korsettgubbe) skulle veta vad han skulle fixa så gjorde han läppstifttricket. Det går ut på att men tar ett läppstift (hälst rött) och drar på lite på såret och sen tar man på sig korsetten utan "korsettlinnet" och sen tar men av sig korsetten igen och då ser man var det sitter en röd liten prick och då är det lättare att veta vad han ska fixa på min korsett. Spännet som gnisslade bytte han ut poch sen så fixade han lite till. Min korsettgubbe berättade om att en gång så hade han klippt av ett korsettband så att det blev förkort. Han hade tydligen glömt att jag var hon som han hade klippt av badet förkort.

we<3it

Ha det bra
KRAM EMMY

Min stora dag :)

Hejsanhoppsan!
Nu är jag 14 år! Men jag är inte den ända i min släckt som fyller år idag :) Min farmor fyller också år! Så vi firade henne och mig idag. På fredag kommer några kompisar hit och på lördag kommer morbror och moster :)
Ni är säkert nyfikna på vad jag har fått och ni kommer att få se bilder på det senare, men inte idag. Kanske imorgon. Jag fick bla ett biokort av mina kusiner (och deras familj), så Ida (lillasyster) och jag ska nog se "Jag sknar dig!" på torsdag :D
Nu ska jag plugga lite HK
Herrå :P

Sista dagen som...

13åring!!!
Och den firar jag med att vara sjuk... -.-
I början av augusti så fick jag en svullnad i mitt knä, på semestern dessutom! Så då åkte vi till en doktor (två egentligen, men den första gjorde inget) i dannmark och där fick vi recept på någon medicin. Svullnaden gick ner och det hela var över. TRODDE VI!!!
För lite mer än en vecka sen så blev jag förskyld och för exakt en vecka sen så kom svullnaden tillbaka :( Så mamma och jag åkte till sjukhuset och fick ett nytt recept, men läkaren sa att vi skulle lägga på alsolsprit och avvackta. När svullnaden inte gick ner och jag fick feber började vi med medicinen igen. Mitt knä är inte så mycket bättre, men jag har inte lika hög feber längre.
Nu vill jag värkligen att svullnaden ska gå ner! Inte roligt att vara sjuk :(
Hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon, man vill ju inte vara sjuk på sin födelsedag ;)
Bild på mig från i sommras.
Ha de!
Emmy

RSS 2.0