Jippi -.-

Sitter i en bil utan batteri och väntar på att mamma och en granne ska fixa batteriet. Min träning börjar 19.00 så jag kommer definitivt komma försent... :(
Nu funkar nog bilen (hoppas jag)
Hörs senare.
Kram

Träna!<3

Hej, nu ska jag snart iväg på judoträning :) Det kommer bli riktigt roligt :D
Vi kommer ungefär att se ut som dom här kattungarna, men vi kommer att ha vita "pyamaster/morgonrockar" (Judodreckter) på oss.
Ciao <3

Kallelse

Idag har jag haft studiedag. Så jag, mamma och mina syskon åkte iväg till Löga för att bada. Jag simmade 200m. Efter det så åt vi på saffet's. Eftersom att jag åt upp först och eftersom att Cubus låg precis i närheten gick jag in på Cubus medans jag väntade på att de andra skulle äta klart. På Cubus hittade jag jättesnygga kläder som jag vill ha i julklapp. Bl.a. en snygg rutig skjorta och en stickad kofta.

När jag kom hem hittade jag KP, ett brev till mamma och det här:
En kallelse till OTA (ortoped tekniska avdelningen).
Så jag ska dit på Torsdag klockan 8.00, ingen sovmorgon för mig inte :/ Men det gör inte så mycket eftersom att jag får lite ändringar på min korsett istället ;)
Ha en fortsatt bra dag.
Emmy

Var är snön?

Hallå! Var är snön? Vi har då ingen snö här.

Vill ha snö, NU!!!!

Första advent!

Idag är det första advent, det betyder att det är nästan 4 veckor kvar tills julafton (3 veckor kvar tills fjärde advent).
Idag så åkte jag till kyrkan på morgonen, efter det så åkte jag med familjen till erikslunds shopping center. Jacob skulle köpa skor, så medans 4 av 6 köpte skor så gick jag till HM (Ida var på teater). Jag köpte två nya BH:ar och en julklapp :).
När vi kom hem så gick jag och Jacob på julmarknaden, där köpte vi en krans och ischoklad. Efter det så gjorde jag någon svenska uppgift och nu ska vi snart ha lite kvällsfika.


 Som jag skrev tidigare så tränade jag i 6 timmar i går. Först två timmar stående teknik (ni som har/tränar judo vet vad jag pratar om), sen hade vi en halv timmes fika rast, efter det så tränade vi 2 timmar Ninja. Efter nijustun (stavning), så hade vi en timmes lunch rast, vi åt någon pasta grateng med köttfärs, det var jättegott. Sen hade vi lite nevasa tekniker, men det blev mest flum eftersom att jag var jättetrött.
På sista ninjagrejen som vi hade så gjorde jag illa ryggen och nu har jag fortfarande ont! :(
Nu ska jag vara social med familjen, så hej då!

trötta jag...

hej hej, nu ska jag gå och lägga mig, är jättetrött efter 6 timmar träning.
Upptaterar om hur det gick imorgon.
Favorit i repris ;)
Ha de

Fredag <3

Äntligen fredag! Sitter i arbetslaget och väntar på bussen som kommer snart.

Det känns som om min korsett trycker på fel ställe. Kan den vara förliten? Jag fick ju en ny i maj. Jag har ju inte växt så mycket sen dess, så den borde ju passa fortfarande. Hm... Ska be mamma att boka tid på OTA (ortopedtekniska avdelningen) snart. Det var inte så längesen som jag var där, men det finns lite att fixa. T.ex. så får jag ont när jag går rakt, därför går jag oftast lite lätt framot lutad.

I morgon ska jag och pappa träna Nijutsu i sex (6) timmar! Sex timmar utan korsett. Nej inte riktigt, det kommer att vara lite pauser, som t.ex. en timmes lunchrast, då kan man ju ha korsetten på sig. Men om man tränar så spelar det väl ingen roll hur länge man har av korsetten? Eller? Får ha av korsetten lite mindre idag och på söndag.
 weheartit

Ha en bra fredag!

p.s. Kolla in Johannas blogg ;)

Här ska det nog vara en rubrik tror jag ;)

Hej hej. Just nu ligger jag i min säng och håller på med min iPod. Funderar på att ladda hem den där blogg.se appen, är den bra?
Idag har jag varit i skolan och varit hemma. Det har inte hänt något speciellt. Jag kollade igenom gamla skolböcker, bl.a. berättelser som jag har skrivit. I en av berättelserna stod det typ så här: jag gick på stranden med hunden som hoppar. Det stod inte exakt så, men poängen är att jag skrev både i dåform och i nutidsform. Jag är så duktig jag vet!
Vad har ni gjort idag?
Juste kom på en sak. Jag gör gärna länkbyten :) kommentera ifall du vill göra ett länkbyte med mig ;)
Saknar dig Frida <3
Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Emmy
P.s nu vet jag hur man lägger in bilder via ipoden ;)

J'ai mal a la tête...

Nej jag skoja. Just nu har jag hål så jag tänkte blogga lite.
Förlåt förlåt förlåt för att jag är sämst på att uppdatera, men det är så mycket i skolan just nu så jag hinner inte :(
Dessutom har jag blogg torka... Vet inte vad jag ska skriva om. Vad vill ni läsa om? Är tacksam för bra idèer :)

KRAM EMMY

Håltimma...

Hej hej, jag har precis haft syslöjd och nu har jag hål. Kul? Lite.
Efter att vi har slutat så ska jag ner på stan, men jag har inga pengar med mig så jag vet inte vad jag ska göra på stan i en timme. Tror att jag går upp till mammas jobb. Vid 4 så ska jag till sjukgymnasten. Bloggar om det när jag kommer hem (om jag hinner).
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, ingenting.

weheatit.com
Emmy

111111 11:11

(vet att rubriken är lite efter)
Hej hej!
Snart så ska jag åka iväg för att träna judo! Det ska bli kul (tror jag ;) ).
Bloggar med när jag kommer hem :)
tittut!
Kram Emmy

svar på lite frågor

Hej hej!
Fick lite nya frågor av Johanna härom dagen. Så jag tänkte svara på dom nu.

- Har du mycket besvär med din rygg? Alltså att du har ont och så?
Svar: Ibland gör det ont. När jag har tränat så brukar jag oftast känna mig stel, då är det viktigt att stretcha ut ryggen. Jag kan även få problem med ryggen när jag gör kullebyttor, eftersom att min rygg inte är så böjlig åt ena hållet så blir det en liten "studs" i slutet av varje kullebytta.
- Fick du ett sånt där "träningshäfte" från sjukhuset? och använder du det? (det gör nämligen inte jag xd)
Svar: Ja, det fick jag. Nej jag brykar inte använda det första häftet jag fick, men senaste gången jag var på sjukhuset så fick jag ett papper med lite träningar på och dom brukar jag göra.
- Fick du vara på sjukhuset i en vecka när du fick din korsett? Eller fick du vara där i en dag och sen åka hem?
Svar: Jag fick vara på sjukhuset på dagarna och sov hemma på nätterna.
- Hur mycket har du din korsett dagligen?
Svar: Det bror på om jag tränar/sportar eller inte men jag brykar ha korsetten i ungefär 23 timmar och dygnet.
- Oroar du dig för operationer och så? (jag hoppas att JAG inte får dig att oroa dig p g a att jag skriver det, men jag brukar oroa mig så det skulle vara intressant att veta.)
Svar: Ja, jag orar mig ibland för operationer, men ibland tänker jag äver att det skulle vara skönt att opereras och slippa ha skolios resten av sitt liv.
- Hur länge är det beräknat att du ska ha din korsett?
Svar: Jag vet inte riktigt, men i ett till två år till tror jag.
- Vilket sjukhus går du till?
Svar: Något sjukhus här i västerås, vet inte riktigt vad det heter ;)

Om ni har några andra frågor så är det bara att ställa dom till mig, i en kommentar eller i ett mejl ( adress: em.lars@hotmail.com).
Bild på min korsett under en "korsett provning"
Kram Emmy

Är glad att man är tjej, då kan man ju göra två saker samtidigt!

Hej hej!
Sitter och pluggar äter risifrutti/rismål.
I morse så hade jag ställt alarmet på 06.15, för att vi skulle upp och fira pappa, men kom inte på att det var mitt alarm som ringde förrän klockan hade blivit 18 över! Sen gick jag upp till mamma och frågade om vi skulle sjunga för pappa eller inte (han satt nere i köket när jag vaknade).
"Jag hade tänkt att vi skulle sjunga för honom om en liten stund" Svarade mamma. "så att ni skulle få längre sovmorgon." Jaha då hade man gått upp för tidigt då -.- Ännu roligare blev det ju när man upptäcker att man börjar 09.05, när man redan är i skolan! På idrotten idag så hade vi volleyboll. Sen på elevensval (tjejidrott) så hade vi oxå volleyboll. Volleyboll är en ganska så rolig sport tycker jag, så det gör inget att vi hade det två gånger på samma dag. Vi fick även reda på So resultatet idag, jag fick D *stolt* (det högsta man kunde få var D ;) ).

Jag kom hem halv 5 idag! As sent ju! Imorgon slutar jag betydligt tidigare, men då måste jag istället vänta på bussen i en timme!
Redigerad i picnik :) (det är jag om någon undrar)
Ha en bra kväll!
Kram Emmy

Höstlov = dålig uppdatering

HEJSAN!
Förlåt för dålig uppdatering, jag har ju höstlov och har inte haft så stor blogglust.
Men nu kommer ett inlägg iallafall.
I går så åkte vi till ängsö för att rida på islandshästar. Jag är inte så jätte ridvan men kul var det. Tips: Om du bor i Västerås och får besök från ett annat land/stad, ta då med dom till ängsö för att rida på islandshästar.
Efter ridturen så frös jag som bara den. Och när vi kom hem så hade jag feber! Jag skulle ju åkt till stockholm idag. Men nej! Så idag har jag bara varit hemma och inte gjort någon nytta alls!
Men lite kul har jag haft idag iallafall, pappa hyrde bilar 2 på engelska och sen så kollade han, jag och Jacob på bilar. Riktigt bra film.
Nu ska jag äta kvälls mat. Uppdaterar om mitt sjukhusbesök i morgon.
Kram Emmy

RSS 2.0