2 days left...

Det är bara två dagar kvar tills jag ska åka till sjukhuset (igen)! Så på onsdag ska jag ner till OTA, besöka sjukgymnasten och ta röntgenbilder för att se om min nya korsett har hjälpt. Men jag vill inte till sjukhuset, jag vill inte ha korsett, jag vill bara inte :'( Jag är på sjukhuset för ofta, jag vaknar med ryggont nästan varje dag och jag vill vara fri! Vara fri, inte behöva tänka "den där tröjan kan jag inte ha, för den är för tigt" eller "vilket snyggt linne, juste jag kan ju inte använda linnen för då sysn korsetten". Det är inte kul att behöva ha ett varmt skal på sig, jag har ju stått ut i TVÅ ÅR!!!!!!!! Men jag är också rädd, rädd för att vara utan den. Korsetten känns inte bara som ett obekvämt skal, utan också som en Sköld. Jag försöker tänka positivt, men man kan inte alltid tänka allt positivt och göra det bästa av saken. Ibland går det bara inte. Vet inte varför jag ens skriver det här, behöver bara skriva av mig lite...

Kommentarer
Postat av: Nathalie - My life bitchees

Tack så mycket, glad jag blir! :)



vad jobbigt du verkar ha det....

2011-06-20 @ 11:32:29
URL: http://nnathis.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: tack så mycket du :D

2011-06-20 @ 20:51:25
URL: http://erikaalexandrajohansson.blogg.se/
Postat av: frida

sv: tackar!

2011-06-20 @ 22:45:05
URL: http://lemien.blogg.se/
Postat av: julia

åh jag vet exakt hur du känner! men om du har stått ut i två år så är det verkligen inte värt att sluta använda korsetten nu! man måste må dåligt ibland för att kunna må bra, så man får försöka att bita ihop de jobbigaste gångerna och försöka tänka på andra saker! :)



svar: tack! haha jag har bara lääst lite utav hungersspelen, finns den som film också? :O

2011-06-21 @ 19:21:35
URL: http://sengas.blogg.se/
Postat av: Alicia

Var STARK! Du är hur duktig och amazing som helst som har klarat 2 år med dagkorsett så fortsätt kämpa, detlönar sig i slutändan.



KRAAM! <3

2011-08-30 @ 22:37:13
URL: http://namnetblevalicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0